Klíma telepítés, szervizelés, és tisztítás
Budapest 17. kerületében és vonzás körzetben!

Vállaljuk általunk forgalmazott klíma berendezések telepítését,
általunk forgalmazott gyártoktól származó berendezések szervizelését,
valamit minden típusú klíma tisztítását!

Rólunk

Krokovics Ádám vagyok a Fanell Eco Systems Kft. ügyvezetője.
2018 óta foglalkozom légtechnikai rendszerszereléssel, valamint klíma és hőszivattyú berendezések telepítésével, üzemeltetésével, szervízelésével, karbantartásával.
2022-ben alapítottam meg a cégem. Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztem a különböző berendezésekkel és gyártókkal kapcsolatban, valamit a kivitelezések gyakrolatába. Így pontosan tudom, hogy a felhasznált anyagok minősége (rézcső, szigetelés, tartó konzol, csavarok,) ugyan olyan fontosak mint a berendezésé. Hiszem ha ezeket a paramétereket párosítjuk akkor egy tökéletesen működő berendezést, elégedett ügyfelet tudhatunk magunk melett.

Hívjon minket!

Keressen minket bátran! 24 órán belül vissza hivjük!

Miért válasz minket?

Precizitásunk miatt
Munkánk folyamán igyekszünk a legnagyobb precizitást alkalmazni, hogy a végeredmény minél inkább megfeleljen az Ön igényének!
Szakértelmünk miatt!
Több száz klímával a hátunk mögött,nagy tapasztalattal és szakmai tudással rendelkezünk.A legmegbízhatóbb berendezésekkel és a legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk.Így biztos lehet benne hogy az elvégzett munka nem csak szép hanem műszakilag is hibátlan lesz.
Gyorsaságunk miatt
Az első megkeresés után 48 órán belül már pontos ajánlatot tudunk adni akár helyszíni felméréssel. A megrendeléstől számítva 4-5 napon belül a kivitelezést is megkezdőhet!
Megbízhatóságunk miatt
Az álltalunk biztosított berendezesékre 3+7 év garanciát biztosítunk. A megkeresés után kiadott ajánlatot 30 naptári napig érvényes. Saját szervízműhellyel rendelkezünk.

Kérje ingyenes ajánlatunkat

Az alábbi gombra kattintva töltse ki űrlapunk és 1 munkanapon belül kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!