TCL FreshIN +

373 900 Ft-tól

Az ár az alaptelepítést tartalmazza!*

Leírás

Friss levegő befúvás

Speciális szabadalmaztatott kiala kításának köszönhetően a berendezés képes akár 60 m3friss le vegőt bejuttatni a helyiségbe óránként, melyet a beállított üzem mód szerint hűt vagy fűt. A maximális komfortérzet eléréshez akívánt hőfok akár 0,5 0 C-os közökkel is állítható

 

Air Engine

A nagy teljesítményű légmotorral a FreshIN légkondicionáló akár 60 m3 FreshIN-t is képes bevinni óránként; gyorsan kielégítheti a legtöbb beltéri terület igényeit.

 

Temp. Balancing

Miután a friss levegő beszívott a hőcserélőn keresztül, lehűl vagy felmelegszik, és ugyanazon a beltéri hőmérsékleten távozik, ±0,5°C-os precíziós szabályozással a kellemetlen hőmérséklet-ingadozás elkerülése érdekében.

 

4 irányú légterelés

A légterelő lamellák 4 irányú (függőleges és vízszintes) állítási lehetőségének köszönhetően a helyiség hűtése és a légbefúvás egyenletes a beltéri egység helyétől függetlenül, így a komfortérzet jelentősen megnő.

 

Lágy fuvallat

A berendezés légterelő lamelláin található
 1.400 mikro méretű lyukon keresztül erőteljes légmozgás nélkül
 képes a készülék lehűteni a helyiséget ezzel is kellemes környezetet teremtve.

WIFI Control

Applikáción keresztül egy okostelefonnal a berendezésfunkciói bárhonnan bármikor vezérelhetőek.


Extrém klímák

Extrém teljesítmény extrém körülmények között 60°C Hűtés
 Legyen hűvös a perzselő nyáron.
 Maradjon hűvös a külső hőmérséklettől függetlenül. A léghűtéses E-box folyamatos hűtést biztosít még 60°C-os környezeti hőmérsékleten és 100%-os hűtési teljesítményt 50°C-os környezeti hőmérsékleten.

Egészséges szűrő

Szennyezésgátló szűrők a levegő tisztaságáért A TCL AC-k különféle légszűrő megoldásokat kínálnak a beltéri környezet javítására azáltal, hogy csökkentik a helyiségben a baktériumok, részecskék, szagok és por szennyeződését, így kiváló felhasználói élményt biztosítanak a levegő tisztaságáról.

 

Filter Clean Reminder

A szűrőtisztítás automatikus emlékeztetője Emlékeztet arra, hogy mikor kell megtisztítani a szűrőt. Ez az emlékeztető megjelenik a TCL Air Conditioner kijelzőjén vagy a TCL HOME alkalmazásban.

Smart Inverter

Akár 60%-os energiamegtakarítás A TCL Smart Inverterrel pénzt takaríthat meg, és élvezheti az energiahatékonyságot. Akár 60%-os energiamegtakarítással a Smart Inverter segít gyorsabban elérni a beállított hőmérsékletet, lehűti a levegőkimenetet a 30-as években 18°C-ra, a 60-as években pedig 40°C-ra melegíti, és stabilan tartja a hőmérsékletet ±1°C-on belül.


Képek

Walnut card tray with white powder coated steel divider and 3 punchout holes. Walnut card tray with white powder coated steel divider and 3 punchout holes. Walnut card tray with white powder coated steel divider and 3 punchout holes. Walnut card tray with white powder coated steel divider and 3 punchout holes.

Technikai adatok

Energiaosztály
A+++/A++