Cascade Nordic ECO

304 000 Ft-tól

Az ár az alaptelepítést tartalmazza!*

Leírás

 

Nordic ECO:

 
Gazdaságos fűtés akár -25˚C-os tartós külső hőmérséklet esetén is!
 Az ÚJ Cascade Nordic ECO modell nem csak egyedi panelével, hanem megbízható működésével és számos kényelmi funkciójával is kiemelkedik az átlagos klímák közül. A különleges, S alakú, lyuggatott lamellájának köszönhetően vége a beltéri szélviharnak, a légáramlás olyan, mint egy lágy fuvallat. A 4 irányú légterelés gondoskodik a hűtött vagy fűtött levegő egyenletes eloszlásáról, a 4in1 szűrő, az ion generátor és az UV fénnyel történő sterilizálás pedig a levegő tisztaságáról. A beépített WiFi-nek köszönhetően a berendezés akár okosotthonba is kapcsolható.Oldalfali klíma szett
 
SEER/SCOP (hűtés/fűtés): 6,5/4,0
 
Beltéri méretek (szélxmagxmély): 790×275×192 mm
 
Kültéri méretek (szélxmagxmély): 795×549×305 mm
 
Max. csövezési hossz / szintkülönbség: 25/10 m
 
Csőátmérő  folyadék / gáz: 6,0/9,52
 
Hangnyomásszint beltéri: 44/37/35/33/29/25/22 dB(A)
 
Hangnyomásszint kültéri: 52 dB(A)
 
Hangteljesítmény szint kültéri: 62 dB(A)
 
Üzemi tartomány, hűtés: -15˚C – +53˚C
 
Üzemi tartomány, fűtés: -20˚C – +30˚C
 
 

 

3D légáram a 4 irányú légterelés segítségével

 
Az automatikus 4 irányú légterelés lehetővé teszi a helyiség egyenletes hűtését, legyen a helyiség bármely részébe is felszerelve a beltéri egység. Nem csak függőleges irányban szabályozható a légterelés a távirányítóval, hanem vízszintesen is. Így optimálisan beállíthatja a légterelés irányát, vagy az automatika segítségével a helyiségben teljesen egyenletesen osztható el a befújt levegő.
 

Lágy fuvallat

 
A berendezés légterelő lamelláin található 1.422 mikro méretű lyukon keresztül erőteljes légmozgás nélkül  képes a készülék lehűteni a helyiséget ezzel is kellemes környezetet teremtve.
 

Bipoláris Ion Generátor (BIG) UV-C sterilizálással

 
A beépített bipoláris ion generátor elpusztítja a levegőben lévő baktériumokat és vírusokat. Az ultraibolya fény rendkívül hatékony a toxinok elleni küzdelemben. A szabadalmaztatott tisztítási eljárás megöli a levegőben lévő vírusok és baktériumok DNS-ét / RNS-ét, így a beltéri levegő sterilizált lesz kémiai anyagok használata és negatív mellékhatások nélkül.
 

Szupercsendes üzemmód

 
 

Környzetbarát R32 gáz

 
Nem károsítja az ózon réteget, és az üvegházhatást okozó hatása is harmada a korábban használt gázokénak. Emellett, mivel egykomponensű gáz, könnyen újrahasznosítható.
 

Wi-fi vezérlés

 
A WiFi IoT alkalmazással okostelefonról a világ bármely pontjáról vezérelhető a készüléke, és akár csoportba is tudja illeszteni a berendezéseit.
 

A++ és A+ energiaosztály

 
A Cascade légkondicionáló berendezések a világelsők közé tartoznak energiahatékonyságban. Ezzel is csökkentve a környezetünkre gyakorolt szén-dioxid terhelést.
 

„I feel” kényelmi funkció

 
A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.
 

Rejtett kijelző

 
A rejtett kijelző ideális megoldást kínál, mivel kikapcsolt állapotban szinte észrevehetetlen.
 

Beépített gázszivárgás érzékelő

 
A maximális biztonság érdekében a beltéri egység gázszivárgás érzékelővel lett felszerelve, amely a hűtőközeg esetleges szivárgásakor azonnal figyelmeztető jelzést küld.
 

Fűtés -25°C-ig

 
A klímával való fűtés ma már nem luxus, hanem gazdaságilag indokolt megoldás. Legyen akár -25 °C odakinn, ez nem okoz gondot, a Nordic ECO képes probléma nélkül egyenletes meleget biztosítani.
 

„I set” funkció

 
Csak egy gombra van szükség. Ezen gomb megnyomásával a készülék a memóriában elmentett felhasználói beállításoknak megfelelően működik.
 

ECO üzemmód

 
Egyetlen gombnyomással indítható az ECO üzemmód. A berendezés gyorsabban hűti le a helyiséget, majd alacsonyabb fordulatszámmal működve a kívánt szinten tartja a hőmérsékletet. Az ECO üzemmód használatával akár 30%-os energia megtakarítás is elérhető.
 

4 in 1 szűrő

 
A beltéri egységben 4 az 1-ben szűrő található, melynek elemei: 1 – Katalizátor szűrő (eltávolítja a formaldehidet és más illékony szerves vegyületeket, valamint a káros gázokat) 2 – Katekin szűrő (lebontja a baktériumokat és a kellemetlen szagokat) 3 – Aktív szénszűrő (elnyeli a levegőben lévő részecskéket és szagokat) 4 – C-vitamin szűrő (kitölti a levegőt a C-vitaminnal, ami erősíti az immunrendszert és jót tesz a bőrünknek).
 

Öndiagnosztika

 
A készülék folyamatosan ellenőrzi az egységek állapotát és rendellenesség esetén kijelzi a hibakódot a probléma gyors elhárítása érdekében.
 

Öntisztító funkció

 
Nincsenek többé kellemetlen szagok. Az automatikus öntisztító funkció kiszárítja a klímakészülék belső felületét, megakadályozva ezzel a penészgomba megtelepedését.
 

Éjszakai üzemmód

 
A nyugodt éjszakai alvás nem elérhetetlen többé. A Cascade Nordic ECO biztosítja ehhez a kellemes környezetet a levegő túlhűtésének, vagy túlfűtésének megakadályozásával.
 

Anti-cold air

 
Fűtés üzemmódban a beltéri ventilátor sebességét az elpárologtató hőmérséklete határozza meg. Csak akkor kezd el működni a ventilátor, ha a hőmérséklet elég meleg, ezzel is megakadályozva a hideg levegő beáramlását a készülék bekapcsolásakor vagy leolvasztás után.
 

Komfortos hűtés

 
A levegő páratartalmának szabályozása az Önnek leginkább megfelelő beállítások szerint.
 

Smart air flow

 
A funkció beállításával hűtés üzemmódban a légterelés felfelé, fűtés üzemmódban lefelé irányul.
 

Iker forgódugattyús kompresszor

 
A kompresszor két – egymáshoz képest 180˚-ban elhelyezett – dugattyúja nagy hatásfokkal biztosítja a szükséges mértékű hűtőközeg áramlást. Ez a kialakítás garantálja a rezgésmentes, halk üzemelést, miközben a stabilitás is jelentősen javul és a kompresszor élettartama is jóval meghosszabbodik.
 

Elegáns keskeny beltéri egység, LED kijelzővel

 

8°C Temperálás

 
Téli időszakban fagyvédelmi temperálásra is alkalmas a berendezés azáltal, hogy ebben az üzemmódban 8 ˚C-os hőmérsékletet tud biztosítani jelentős energiamegtakarítás mellett.
 

8 fokozatú ventilátor

 
A választható sebességfokozatok biztosítják, hogy mindig a kívánalmaknak megfelelően történjen a levegő áramoltatása.
 

Párátlanítás

 
A párátlanítás segítségével a szobahőmérséklet változtatása nélkül csökkenthető a helyiség páratartalma.
 

Infra távirányító


Képek

Walnut card tray with white powder coated steel divider and 3 punchout holes.

Technikai adatok

Energiaosztály
A++/A+